Nájdite svoje Dokonalé Vozidlo

Značka
Modely
Cena do

Objavte tajomstvo našich služieb!

Naším prvoradým cieľom je, aby zákazníci kúpili kvalitné jazdené auto z našej ponuky za výhodných podmienok.

U nás nájdete nielen širokú ponuku kvalitných jazdených vozidiel, ale aj možnosť individuálneho dovozu, najvýhodnejšie financovanie prostredníctvom našich partnerov, komplexné služby v oblasti prihlasovania a odhlasovania vozidiel a šitú poistnú ochranu.

9 miestne vozidlo na prenájom

Ako súčasť rozširovania našich služieb, ponúkame možnosť krátkodobého aj dlhodobého prenájmu 9-miestneho vozidla RENAULT TRAFIC.

Vozidlo je možné prevziať a vrátiť od 9:00 do 17:00 na adrese Mliečany 333, Dunajská Streda. Vozidlo je odovzdané vždy čisté a s plnou nádržou, a takisto je potrebné vozidlo vrátiť s plnou nádržou.Vozidlo má platnú Slovenskú dialničnú známku ktorá je v cene prenájmu vozidla.

Denný limit 400 km na deň, nad limit 0,10 EUR za km.
Pri rezervácii sa platí záloha 200,- EUR, v opačnom prípade rezervácia nie je platná.

Prečo si vybrať nás?

Individuálny dovoz

Vyhľadáme pre Vás vozidlo podľa vašich požiadaviek. Zabezpečíme jeho preverenie, transport na Slovensko a v prípade záujmu aj prihlásenie na slovenské evidenčné čísla.

Financovanie

Poskytujeme predaj vozidiel prostredníctvom leasingu či autoúveru, ponúkame Vám najvýhodnejšie produkty našich partnerov, popredných leasingových spoločností pôsobiacich na Slovensku.

Poistenie

Pri kúpe automobilu Vám ponúkame možnosť uzatvorenia havarijného a zákonného poistenia priamo u nás. Navštívte náš autobazár ešte dnes.

V roku 2014 sme otvorili dvere našej spoločnosti BT Cars s jasným poslaním – ponúknuť našim zákazníkom nie len vozidlo, ale skúsenosť. Navštívte náš autobazár a presvedčte sa, že kúpiť auto u nás znamená urobiť krok k vozidlu, ktoré bude vaším spoločníkom na mnohých cestách.
Copyright © 2024. BM Line s.r.o. Webdesign: AX SYSTEMS s.r.o.